Vi tilbyr kun én meny – og den er vi spesialister påTidligere var det større båndbredde og kapasitet på nettverket som var revolusjonerende. I dag er det skytjenesten G Suite som skaper revolusjon, sier Lars Helledal hos CAP10.

Lars Helledal vet hva han snakker om. Han har mange år bak seg i bransjen og var med å etablere Intility i 2000. Nå er han salgsleder i CAP10, et lite selskap med ti ansatte som har spesialisert seg på ett produkt og én tjeneste: G Suite og det å være din helproffe IT-avdeling. G Suite er en nettskypioner fra Google, et anerkjent navn og bransjeleder innen pålitelig nettsky infrastruktur.

Les mer om teamet hos CAP10.

Tett på kunden
Det er en myte at man må jobbe annerledes om man velger G Suite. – Det stemmer ikke, du kan godt benytte Outlook som grensesnitt. En stor del av våre kunder har Office-pakken fra Microsoft installert lokalt. Det handler om å legge til rette for nye måter å jobbe på samtidig som man tar vare på det gamle, slik at man ikke utvikler frustrasjon med for store endringer på kort tid. Vi vet hva som skal til og er tett på kunden i hele prosessen, sier Helledal.

Kombinert med CAP10 sine støtte-tjenester for den øvrige infrastrukturen, får kunden en tjenestepakke som fungerer samtidig som det legges til rette for et stort digitalt steg fremover i arbeidsmetodikken.

Les mer om hvor enkelt det er å bytte!

Garantert god opplevelse
– G Suite er utviklet som en ren nettskybasert tjeneste, slik at bedriftene kan bruke ChromeBook og ikke nødvendigvis PC eller andre tykke klienter. G Suite-appene er de samme uansett enhet, operativsystem og nettleser. Det er en komplett pakke som inkluderer fillagring og fildeling med Google Disk, samarbeid i sann tid med Google Dokumenter/Regneark, videomøter med Hangouts og profesjonell e-post med Gmail, forklarer Helledal. En superentusiast som elsker og ivrer for arbeidet sitt.
– Med Gmail, Kalender og Google Dokumenter kan du se, redigere og lage innhold selv om du ikke er koblet til nettet, alt synkroniseres neste gang du er koblet til. Standardiserte skytjenester i kombinasjon med vår drift og support, gir deg lave forutsigbare kostnader og den beste opplevelsen når det gjelder mobilitet, oppetid og fleksibilitet, sier Helledal.

Prøv da vel
Mange av CAP10 sine kunder har også Office365 som fortsatt er den mest vanlige kontorstøttepakken i Norge. Helledal peker på utviklingen i USA hvor stadig flere går over til Gooogle sine produkter. – Vi  merker en endring her hjemme også. Mange er nysgjerrige på hva Google tilbyr utover det rene søket som alle har et forhold til. Ofte ender vi opp med å benytte det beste fra begge leverandører, sier Helledal.
Totalen blir en løsning som spiller godt sammen og skaper svært effektive og fornøyde sluttbrukere. – G Suite er utviklet som en alt-i-ett-løsning med integrerte verktøy som fungerer sømløst sammen. Gevinsten ligger nettopp her: Med denne helhetlige pakken kan du og bedriften din oppnå høyere produktivitet og få maksimal valuta for pengene, mener han. Og legger til: – Kombinert med et økosystem med ferdig integrerte tredje parts applikasjoner kan man gradvis legge hele løsningen ut mot robuste skytjenester og få mer ut av sine investeringer.

Tidsriktig løsning
Det er  store endringer i mange bransjer nå. Helledal mener tiden er moden for å ta i bruk en ny IT-infrastruktur som gir mer og koster mindre. Løsningen fra CAP10 ligger kostnadsmessig vesentlig under konkurrerende alternativer og egner seg også for bedrifter med mindre enn ti brukere. I dag er CAP10 IT-avdeling for mer enn 70 selskaper gjennom sitt standardiserte konsept som gir kunden en komplett IT-avdeling. – Det skaper trygghet og forutsigbarhet for kunden. Oppstår det noe uforutsett eller en bruker har behov for å snakke med en konsulent hos oss, er responstiden svært kort. Forrige måned hadde vi en gjennomsnittlig responstid på telefon på 11 sekunder, sier Helledal.

Unik spesialisert kompetanse
Han legger stor vekt på at kunden får garantert kvalitet gjennom en SLA fra faglige dyktige og svært fokuserte folk. – Folk hos oss har helt unik spesialisert kompetanse. Vi er ikke et selskap som kan litt om alt, vi har spesialisert oss på vår tjenestepakke og alt vi gjør relaterer seg til denne.
Samtidig som vi løser problemer som oppstår hos kunden, gir vi også opplæring. Det er forebyggende arbeid som er fruktbart og morsomt både for kunden og oss. Vi legger også til rette for digitalisering av arbeidsprosesser og endringer av rutiner rundt kjernevirksomheten til kunden, avslutter Helledal.

Kontakt oss for å lære mer om fordelene med G-suite.

Presenteras av

logocropped

CAP10 er leverandør av IT-drift, support og rådgivning. Vårt produkt utgjør en komplett og ferdig integrert IT-avdelingstjeneste. Standardiserte skytjenester i kombinasjon med vår drift og support gir en kostnadseffektiv og moderne løsning for våre kunder. Løsningen gir sluttbrukeren den beste opplevelsen med hensyn til mobilitet, oppetid og fleksibilitet samt raske og gode responstider. I tillegg kan våre kunder ta et digitalt steg inn i fremtiden og få tilgang til nye funksjoner og muligheter.

Les mer om hvem vi er