Vårt utvalg av aggregaterLagerførte modeller for rask levering

Når du trenger reservestrøm raskt så har vi en rekke aggregater lagerført opp til 200 kVA som kan kundetilpasses og leveres på kort varsel. Hvorfor vente med å nå dine mål for en trygg reservekraftsløsning? Coromatic AS kan levere aggregater tilpasset deres behov og krav uten forsinkende produksjonstid. Når du trenger reservestrøm så har vi en rekke aggregater lagerført opp til 200 kVA som vi tilpasser og leverer på kort varsel. Våre kvalitetsaggregater er gjennomprøvde, enkle å vedlikeholde og de leverer høy ytelse og stabilitet.

Intelligent produktdesign introduserer en fornuftig modul oppbygning for enklere vedlikehold og installasjon, med enkel tilgang til kabling og tilgang til vitale komponenter fra en og samme side. Serien med innkapslede aggregater kombinerer en solid rammekonstruksjon av galvanisert stål med forsterkede hjørner og en unik modulær luftkjølingsløsning samt en solid innkapsling av kompositt materialer.

PRODUKTSERIEN FRA FG WILSON STREKKER SEG FRA 6.8 KVA TIL OVER 2 500 KVA

For mer informasjon om våre lagerførte modeller, ta kontakt med oss på tlf 22 76 40 00 eller salg@coromatic.no

Vi tilpasser aggregatene til dine behov

Vi har lang erfaring med spesialtilpasning av aggregater og våre prosjektledere, ingeniører og fabrikkører tilpasser våre aggregater i vårt eget verksted for en rask gjennomføring av ditt reservekraftprosjekt. Vi har alle ledd i en leveranse og installasjonsprosess under “eget tak” og innehar en unik kompetanse på gjennomføring av utfordrende prosjekter.

Paneler utvikling og produksjon- spesialist på styringssystemer.

Coromatic AS har bred erfaring og kompetanse i styresystemer for reservekraftaggregater.

Vi har eget tavleverksted som bygger spesialtilpassede styresystemer for alle typer reservekraftaggregater. Styresystemene baseres på standard aggregatautomatikker i hovedsak type Woodward som også kan kombineres med PLS systemer for mer komplekse systemer.

Som totalleverandør prosjekteres styring av effektbrytere for omkobling mellom nettforsyning og aggregatforsyning i eksterne hovedtavler som en del av vår totalleveranser. Vi leverer alt fra enkle styresystemer med manuell start/stopp til avansert systemer med synkronisering og lastfordeling mellom flere aggregater og samt parallellkjøring med flere nett. Alle våre styresystemer kan kommunisere med sentralt driftskontroll anlegg for ekstern overvåking av aggregatene.

Behov for rask levering av reservekraft?
Vi lagerfører modeller fra 26 – 200 kVA som kan tilpasses og leveres på kort varsel. Vi har stor lagerkapasitet på 540 kvm og sørger for rask levering av lagerførte aggregater under 200 kVa.
Ta kontakt på tlf: 22 76 40 00.

Les mer om: Diesel Generator Sets 

Presenteras av

Coromatic logga_png

 

Vi sikrer at organisasjoner kan drifte sin virksomhet uten avbrudd

Som Nordens fremste tilbyder av løsninger for virksomhetskritisk infrastruktur sikrer vi kontinuerlig strømforsyning og datakommunikasjon.

Coromatic er ekspert på løsninger innen sikker strømforsyning og datakommunikasjon. Vi kan ta et helhetlig ansvar for alt fra planlegging og design til vedlikehold og drift av ulike typer anlegg. Vi har spisskompetanse innen UPS, batterier og reservekraftsaggregater. Coromatic har ca 65 medarbeidere i Norge fordelt på fem lokasjoner, Kolbotn, Oslo, Gjerdrum, Bergen og Trondheim. 

Coromatic Group har over 580 ansatte i Norden, og har levert løsninger til internasjonale kunder i over 50 land verden rundt. EQT og Coromatics medarbeidere er eiere av selskapet.