Nå kan du nyte ferien, uten mygg og flåttbittSommeren er like rundt hjørne, og med sommeren følger mygg og flått. 

Det kan derfor være en god ide å allerede nå være forberedt og velge produkter som fungerer for hele familien. Salubrin’s produkter hjelper deg og de yngste å få en mygg og flåttfri ferie. 

Få saker kan ødelegge sommereventyr som de små blodsugende insektene som for mange er sommerens største plage. Å bli bitt av en mygg eller flått blir mer og mer vanlig når det går mot høysommer. Ekstra viktig er det å beskytte deg mot flått da de kan spre alvorlige sykdommer som TBE og Borrelia. Du kan vaksinere deg mot TBE, men mot Borrelia finnes det ingen vaksine, så der kreves det ekstra beskyttelse som et effektivt flåttmiddel og klær som dekker huden.

Salubrin - Effektiv beskyttelse mot mygg, knott och flått
Salubrin Mygg och Flått er en serie insektsmiddel som er effektiv mot mygg, flått, knott och andre stikkende insekter. Produktene beskytter i minst 6 timer. Salubrin’s insekts beskyttelse er dessuten vekstbasert og biologisk nedbrytbar, et bra valg både for mennesker og miljø.

Godkjent for gravide, samt barn under 3 år
For voksne finnes mange alternativ for å hindre mygg og flåttbitt. Desto færre alternativer finnes godkjent for gravide og spedbarn, men der kan Salubrin hjelpe. Salubrin insektsmiddel er godkjent for gravide og spedbarn. Salubrin’s insektsmiddel er påvist mild og hudvennlig gjennom dermatologiske tester. Den aktive ingrediensen Citroneukalytusolje er naturlig som gjør at produktene godkjennes, både for gravide og ammende kvinner, samt på barn under 3 måneder. En meget bra beskyttelse for hele familien. 

Tester viser at citroneukalyptusoljen har samme effekt som sterkere DEET-produkter med høy aldersgrense. Til tross for høyt innhold av citroneukalyptus trenger kun en liten mengde igjennom huden og kan dermed brukes av små barn, som passer aktive og nysgjerrige småbarnsfamilier veldig godt.

Her kan lese mer om Salubrins mygg- og flåttprodukter

Vannfaste produkter – et stort plus for sommerens eventyr
En vanlig bekymring med sprayer og lotions er at de ikke er vannfaste. Sommer og sol innebærer ofte bading, såvel som svette dager, noe som gjør at insektsmiddelet lett renner av kroppen og produktene mister dermed sin beskyttende effekt. Men Salubrins insektsmiddel er både vannfast og svetteresistent. Dermed kan du og din familie bade og svette i sommersolen med en fullgod beskyttelse. 

La ikke ferien blir ødelagt av uvelkommne mygg og flått, lagre med Salubrin

Presenteras av

Pharmaxim är återförsäljare och grossist. Vi säljer, distribuerar och marknadsför produkter inom hälsa/hygien/skönhet, läkemedel och djurvård i Norden. Vi hanterar välkända varumärken, koncept som grossist, distributör eller ägare. Vi levererar kundanpassat gods till såväl enskilda butiker som till större centrallager i Norden och har ett starkt fokus på försäljning. Pharmaxim är väl förtrogna med läkemedelslagstiftningen och har partihandelstillstånd, biocid-direktivet, EU’s kosmetikalagstiftning samt regler kring rättigheter, varumärken och import.